Radi unapređenja korisničkog iskustva na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača. Podešavanja vezana za kolačiće, mogu biti promenjena u Cookie Settings, u tvom pretraživaču.

Reklamacije
Reklamacije

 

Trudimo se da uvek sve bude u najboljem redu, da vam sve stigne u najkraćem roku, da sve sa spiska bude u paketu, da bude lepo zapakovano, da stigne neoštećeno i u savršenom stanju. Ali, nekad se greške dešavaju - ljudi smo! Zato smo spremi da ispravimo sve greške kako biste i pored naše neše nesavršenosti bili zadovoljni saradnjom sa nama.

Bez obzira da li je greška nastala sa naše strane ili ste i sami napravili grešku ili vam se proizvod više ne sviđa ili vam jednostavno više nije potreban - imamo razumevanja, pokušaćemo da uradimo sve što je u našoj moći da na  kraju budete zadovoljni.

Iako postoji dobra volja sa naše strane, ipak, Zakon o zaštiti potrošača je taj koji formalno služi za zaštitu vaših prava kao kupca.

Po Zakonu o zaštiti potrošača svaki Kupac ima pravo na reklamaciju u roku od 2 godine od dana kupovine. Reklamacija može biti uvažena ili odbijena, ali svaka reklamacija mora biti sprovedena.

Kupac ima pravo na zamenu ili povrat robe bez razloga u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, ali o tome mora prethodno obavestiti Prodavca. Ukoliko je razlog za zamenu greška Kupca, u tom slučaju troškove transporta od kupca do Prodavca snosi sam kupac. Ukoliko je razlog za zamenu greška prodavca, u tom slučaju troškove transporta od kupca do prodavca snosi Prodavac. Ukoliko kupac iz bilo kog razloga da vrati robu Prodavcu, troškovi transporta od kupca do prodavca padaju na teret Kupca.

Na svaki zahtev za reklamacijom zakonski mora biti odgovoreno u roku od 8 dana, a reklamacija mora biti zaključena u roku od 30 dana o dana podnošenja zahteva za reklamajom. Zahtev za reklamaciju se podnosi pismeno u slobodnoj formi opisa problema, na mail help@slikarskipribor.rs .

reklamacije, zamena, povrat                             |                             help@slikarskipribor.rs

Naruči od nas bez straha!
Nama je cilj tvoje zadovoljstvo!
Ukoliko naiđemo na neke prepreke na putu do cilja - preskočićemo ih zajedno!

Uživaj u udobnoj i sigurnoj kupovini!

 

 

Ukoliko želiš da se detaljnije informišeš o zakonskim odredbama i svojim pravima kao potrošača, možeš pogledat više na linku OVDE.
Zakonske odredbe koje se tiču reklamacija se nalaze u članu 52 i članu 53 kao i u članu 56.

N2FjMj