Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Introduction » Hobby pribor

Hobby pribor

Sort by 
Manufacturer  

Hobby pribor i materijal

Repromaterijal i pozamanterija - izvor inspiracije za kreativce

Hobi je aktivnost koju volite i kojom se bavite iz čistog zadovoljstva, a tako provedeno vreme sigurno vas čini srećnijim i predstavlja odmor od svakodnevnih obaveza. Između ostalog, hobi može biti neka kreativna tehnika kao što je kaligrafija, dekupaž, pravljenje nakita, slikanje na staklu, svili i tekstilu. Pa osim što ste dobili par sati uživanja, dobili ste na kraju i zanimljivo delo koje će uvek biti sjajan poklon za vaše drage osobe.

Kreativci su jako maštoviti i snalažljivi, pa nisu zahtevni po pitanju alata i materijala. Vrlo često svoja dela prave od starih stvari i sitnica koje nađu u svom domu, a i sam alat je neretko improvizacija (bar na početku). Vremenom oni “grade” svoj hobi kutak i pune ga priborom i materijalom, te on postaje njihov mali raj. Inspiracija i povod za novo delo može biti jedna salveta za dekupaž, jedna perla, list papira i kaligrafsko pero, traka, kanap, drvena kutija ili stiropor kugla, ali može biti i priroda, osoba, događaj. Cena tih sitnica od kojih prave svoje radove je obično simbolična, a vrednost dela koje nastane nema cenu već samo onu duboku sentimentalnu vrednost jer je nastalo iz ljubavi i uživanja. 

Ako tražite poklon za takvu osobu skoro da ne možete da pogrešite. Drvena kutija puna salveta, akrilne boje u setu, set četkica, lepak, lak, puno perlica ili traka, šabloni… bez obzira što vama to izgleda obično i dosadno, za njih će to biti pravo blago i poklonićete im zapravo mnogo sati zabave. U našoj internet prodavnici postoji posebna kategorija sa ovim tipom proizvoda i mi ih često nazivamo poluproizvodi, što znači da čekaju da ih neko dovrši i učini jedinstvenim.

Ne zaboravite da i sami potražite svoj hobi. Mi smo tu ako ga pronađete baš među ovim kreativnim likovnim tehnikama. Na našem blog-u možete pročitati mnogo trikova, tajni zabluda i zanimljivosti o bojama. Kroz blog tekstove vam dajemo slikarske savete, ideje, motivišemo vas i šaljemo kreativnu energiju.

NDA3NTkwNT