Radi unapređenja korisničkog iskustva na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača. Podešavanja vezana za kolačiće, mogu biti promenjena u Cookie Settings, u tvom pretraživaču.

Introduction » Hobby pribor

Hobby pribor

Sort by 
Manufacturer  

Hobby pribor i materijal

Repromaterijal i pozamanterija - izvor inspiracije za kreativce

Hobi je aktivnost koju volite i kojom se bavite iz čistog zadovoljstva, a tako provedeno vreme sigurno vas čini srećnijim i predstavlja odmor od svakodnevnih obaveza. Između ostalog, hobi može biti neka kreativna tehnika kao što je kaligrafija, dekupaž, pravljenje nakita, slikanje na staklu, svili i tekstilu. Pa osim što ste dobili par sati uživanja, dobili ste na kraju i zanimljivo delo koje će uvek biti sjajan poklon za vaše drage osobe.

Kreativci su jako maštoviti i snalažljivi, pa nisu zahtevni po pitanju alata i materijala. Vrlo često svoja dela prave od starih stvari i sitnica koje nađu u svom domu, a i sam alat je neretko improvizacija (bar na početku). Vremenom oni “grade” svoj hobi kutak i pune ga priborom i materijalom, te on postaje njihov mali raj. Inspiracija i povod za novo delo može biti jedna salveta za dekupaž, jedna perla, list papira i kaligrafsko pero, traka, kanap, drvena kutija ili stiropor kugla, ali može biti i priroda, osoba, događaj. Cena tih sitnica od kojih prave svoje radove je obično simbolična, a vrednost dela koje nastane nema cenu već samo onu duboku sentimentalnu vrednost jer je nastalo iz ljubavi i uživanja. 

Ako tražite poklon za takvu osobu skoro da ne možete da pogrešite. Drvena kutija puna salveta, akrilne boje u setu, set četkica, lepak, lak, puno perlica ili traka, šabloni… bez obzira što vama to izgleda obično i dosadno, za njih će to biti pravo blago i poklonićete im zapravo mnogo sati zabave. U našoj internet prodavnici postoji posebna kategorija sa ovim tipom proizvoda i mi ih često nazivamo poluproizvodi, što znači da čekaju da ih neko dovrši i učini jedinstvenim.

Ne zaboravite da i sami potražite svoj hobi. Mi smo tu ako ga pronađete baš među ovim kreativnim likovnim tehnikama. Na našem blog-u možete pročitati mnogo trikova, tajni zabluda i zanimljivosti o bojama. Kroz blog tekstove vam dajemo slikarske savete, ideje, motivišemo vas i šaljemo kreativnu energiju.

ZDJmYTYwO