Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Introduction » Hobby » Pletenje, vez, šivenje

Pletenje, vez, šivenje

Sort by 
Manufacturer  

novo


novo
Uobičajena cena 3,190 RSD

Cena 2,600 RSD

novo
akcija


 

Cena 1,179 RSD

novo


 

Cena 1,179 RSD

novo


Uobičajena cena 409 RSD

Cena 170 RSD

akcija
 

Cena 165 RSD

novo
 

Cena 499 RSD 

Cena 539 RSD


 Vunica za pletenjeRad sa vunom je jedan od najstarijih ručnih radova. Ipak, i dalje je veoma omiljena i sve popularnija aktivnost čak i među mladima. Heklanje ili pletenje džempera ne mora da bude nauka ako koristite kvalitetan materijal. Tržište nudi široku paletu materijala - razne grube vune, ekološke vune, prediva za pletenje, vunice za majice, chunky predivo, bambusovo predivo, sintetičke vunice itd. Bilo da se bavite ručnim radom profesionalno ili ste potpuni početnik, sigurno ćete izabrati nešto iz naše ponude i napraviti nešto lepo sa nama.


Površinska dekoracija tekstila - vezVez je vekovima veoma popularna tehnika za ukrašavanje odeće, upotrebnog tekstila, pa čak i razglednica i raznih poklona. Nekada su njime naše bake ukrašavale nošnje, danas ih možemo naći na svim komadima odeće – bluzama, suknjama, haljinama, pantalonama, pa čak i čarapama. Pored odeće, veoma su popularni i ručno vezeni jastuci, stolnjaci, trake za glavu, nakit, torbe, tašne i cipele. Nema ograničenja za maštu. Zbog toga želimo postepeno da uvrstimo u našu ponudu sve što je potrebno za vez – obruče za vez, pamuk za vez ili gotove komplete za vez, kojima možete ukrasiti razne predmete.Makrame - magija ručnog pletenjaAko ne želite da kupujete igle ili kuke za pletenje, pokušajte da pletete makrame. Makrame je jedinstvena tehnika ručnog vezivanja čvorova. Dakle, ne treba vam ništa osim kanapa za pletenje, dobre ideje i želje da napravite nešto originalno. Ovom tehnikom možete napraviti originalne privezke za ključeve, presvlake za sedišta, zidne dekoracije, saksije, torbe, nakit, hvatače snova i još mnogo toga. U našoj ponudi naći ćete kvalitetne kanape za makrame u raznim nijansama boja i debljinama.

YjlhMTMzZD