Introduction » Strukturne paste i gelovi

Pasta i gel za strukturu

► Rad na platnu nikad nije dosadan

To je razlog zašto u ponudi imamo gelove i strukturne paste koje su neophodne svakom umetniku

Danas po neverovatnoj ceni od 209 rsd

Koji će proizvod biti Vaš?

 

 

Sort by 
Manufacturer  Uobičajena cena 799 RSD

Cena 699 RSD

novo


Uobičajena cena 899 RSD

Cena 699 RSD

novo
novo


Uobičajena cena 1,690 RSD

Cena 1,290 RSD

novo
novo
 

Cena 199 RSD

novo
novo
novo
Uobičajena cena 599 RSD

Cena 529 RSD

novo


Uobičajena cena 1,590 RSD

Cena 1,099 RSD

novo


Uobičajena cena 1,649 RSD

Cena 1,290 RSD

novo
novo
dostava gratis


novo
dostava gratis


 

Cena 2,890 RSD

novo
dostava gratis


 

Cena 2,890 RSD

novo
dostava gratis


novo
dostava gratis

Struktur paste i akrilni gelovi

Iskoristite ih za slikanje ili za hobi - evo kako!

I u slikarstvu i u hobi tehnikama ovo su veoma značajni dodaci koji mogu potpuno promeniti način korišćenja akrilne boje, a samim tim i obogatiti Vaša dela novim i unikatnim reljefnim efektima. Akrilne paste se proizvode u različitim bojama, različitim gustinama i strukturama. Možete ih iskoristiti uz šablone kao dopunu za dekupaž, scrapbooking, za reljefne latice na drvenoj kutiji ili slične načine ukrašavanja predmeta za enterijer. 

Struktur paste i gelovi na platnu

Ako poželite svojoj slici na platnu da dodate reljef i napravite igru ravnih i ispupčenih površina, možete to uraditi upravo ovim proizvodima. Osnovna razlika između paste i gela je u boji - paste su bele i dok su u teglici i kada se osuše (mada mogu biti dekorativne - u raznim bojama, sa metalik efektima i slično), a gelovi su takođe beli, ali kada se osuše na površini postaju potpuno transparentni. Nanesite ih na platno slikarskom špahtlom i sačekajte da se osuše. Igrajte se načinom na koji ih stavljate na platno - napravite talase laganim pokretima ili čupkastu površinu brzim tapkanjem. Ubacite pesak ili puder u prahu i napravite jedinstvene strukture.

Hobby paste

Na tržištu ćete pronaći veliki broj različitih pasti. Pentart je jedan od brendova koji svako malo izbaci nešto novo na ovu temu, pa tako imamo pastu za efekat duge, trave, kamena, metalik, Fiber pastu sa vlaknima, Pastu za šablone koja je izuzetno fina, Voštanu pastu, ali i klasične paste i gelove koje sami možete obogatiti dodavanjem boje, pigmenta u prahu ili šljokica. Koristite ih na papiru, kartonu, drvetu, metalu, staklu - namenjene su skoro svim podlogama, kao i same akrilne boje.

Ne bojte se da ih koristite! Samo zapamtite da sve akrilne proizvode možete mešati sa vodom i možete ih mešati međusobno, a samo preko suvih slojeva ovih proizvoda možete raditi i bojama koje su na drugim bazama (poput uljanih boja, uljane patine i voštane paste). 

Na našem blog-u možete pročitati još korisnih saveta i pronaći zanimljive ideje!

NDE5Zjc5Mz