Introduction » Markeri i flomasteri

Markeri i flomasteri

Sort by 
Manufacturer  novo
novo


normal price 569 RSD

Total 459 RSD

novo


normal price 569 RSD

Total 459 RSD

novo


normal price 4,090 RSD

Total 3,390 RSD

novo
akcija


normal price 1,890 RSD

Total 1,690 RSD

novo
akcija
 

Total 459 RSD

novo
normal price 299 RSD

Total 279 RSD

novo
akcija


normal price 9,989 RSD

Total 7,290 RSD

novo


novo


normal price 3,239 RSD

Total 1,790 RSD

novo


normal price 3,239 RSD

Total 1,790 RSD

novo


novo


normal price 1,490 RSD

Total 1,190 RSD

novo
akcija


normal price 499 RSD

Total 349 RSD

novo
normal price 759 RSD

Total 599 RSD

novo


normal price 990 RSD

Total 849 RSD

novo
novo


normal price 1,099 RSD

Total 879 RSD

novo
 

Total 299 RSD

novo


 

Total 169 RSD

novo
normal price 879 RSD

Total 679 RSD

novo


Flomasteri na bazi alkohola - da li ste probali ovu veliku novinu iz sveta umetnosti?

 

Evo nekoliko primera kako se koriste flomasteri i markeri i koje sve tipove možete naći!

 

Za dizajnere, grafičare, slikare ili arhitekte flomasteri su nezaobilazan alat. Nekada su bili jednostavno i pomalo dosadno crtaće sredstvo, koje ostavlja intenzivan trag ujednačene boje i debljine. Međutim, danas postoje različiti tipovi kojima se mogu postići zaminljivi efekti i kao rezultat dobiti jedinstvena dela.

Markeri za tekstil

Jednostavna i precizna upotreba ih čini savršenim za eksperimentisanje na komadima garderobe, torbama, jastučnicama, pa i na platnenoj obući. Markeri za tekstil u sebi sadrže boju za tekstil i jednostavno ćete na pamučnoj ili mešovitoj tkanini iscrtati njima ono što želite, a potom prepeglati kako bi boja ostala trajna i otporna na pranje.

Flomasteri na bazi alkohola

Ovi sjajni flomasteri na bazi alkohola su relativno sveža pojava na tržištu i postali su osnovni pribor za dizajnere i ilustratore. Izdvaja ih mogućnost da nijansirate i direktno na papiru “mešate” boje dobijajući nove i jedinstvene nijanse, ali ukoliko ih niste videli na delu verovatno ste sumnjičavi. Mana im može biti, na prvi pogled visoka cena, ali nakon što se zaljubite u njih shvatićete da je potpuno u redu. Za sada ih imaju samo najcenjeniji proizvođači slikarskog pribora te su vrhunskog kvaliteta i trajnosti.

Akrilni markeri

Njihova glavna odlika je mogućnost da ih koristite na skoro svim podlogama. Poput samih akrilnih boja, i trag koji ostavlja akrilni marker je vodootporan nakon sušenja. Papir, slikarsko platno, drvene površine, staklo, metal, plastika… na čemu god ih poželite. A akrilni lak će biti rešenje ako želite da osigurate njihovu trajnost.

Akvarel markeri

Zasnovani su na principu akvarel boja, na ideji razlivanja boja i stapanja novih nijansi na samom papiru. Međutim, mnogo je načina za njihovu upotrebu i efekata koji se njima mogu dobiti. Svi imaju karakterističan oblik vrha kakav ima i četkica za akvarel ili za kaligrafiju, tako da su savršen alat i za pisanje.

 

Još korisnih informacija o markerima i flomasterima pronaći ćete na našem blog-u.

MjgyMzc