Radi unapređenja korisničkog iskustva na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača. Podešavanja vezana za kolačiće, mogu biti promenjena u Cookie Settings, u tvom pretraživaču.

Kontakt
kontakt - artmie.rs

 

Tel: 066 804 0399   |   Pon - Pet: 08:00 - 16:00   |   info@slikarskipribor.rs

 

Radujemo se kontaktu sa vama!

Spremni smo da podelimo svoje znanje i iskustvo kako bismo vam olakšali izbog i najspecifičnijeg pribora koji postoji. Kao lider na tržištu sa najvećom i najširom ponudimo slikarskog pribora, svesni smo da će vam za odabir pravog slikarskog materijala biti potrebna naša asistencija.

 

U slučaju bilo kakvih problema - tu smo za vas!

Imajte poverenje u nas, svima nam je cilj da željno isčekivana roba stigne do vaše adrese ispravna i bez oštećenja. Takođe smo svesni da se povremeno može desiti manji problem na koji ćemo momentano reagovati. Bez stresa nam se javite, rešićemo sve poteškoće!

Po Zakonu o zaštiti potrošača imate 14 dana za povrat ili zamenu robe, od dana prijema robe, i 30 dana da se reši reklamacija.

 

Misliš da bismo mogli da sarađujemo? Odlično!

Otvoreni smo za sve vidove saradnje. Bilo da si profesionalni slikar, amater, hobista ili student, ako misliš da možemo da pronađemo zajednični interes - javi nam se! Biće nam veoma drago da te zapratimo na socijalnim mrežama i sarađujemo za obostranu korist.

 

kontakt i opšte informacije info@slikarskipribor.rs
reklamacije, zamena, povraćaj help@slikarskipribor.rs
marketing, IG, YT, FB, sponzorstva social@slikarskipribor.rs
saradnja, veleprodaja sales@slikarskipribor.rs

 

Ukoliko imate problema sa pravljenjem porudžbine samostalno, rado ćemo vam pomoći!

 


ZTQxNTAxY