Introduction » Slikarski stalak

Slikarski stalak

Sort by 
Manufacturer  

normal price 8,239 RSD

Total 4,119 RSD

novo


normal price 10,119 RSD

Total 8,129 RSD

novo
normal price 2,499 RSD

Total 1,879 RSD

novo


novo
normal price 4,989 RSD

Total 3,739 RSD

novo


novo


novo


novo


novo


novo


normal price 3,619 RSD

Total 2,469 RSD

novo


novo


normal price 2,289 RSD

Total 1,989 RSD

novo


normal price 6,359 RSD

Total 5,519 RSDnormal price 4,989 RSD

Total 3,739 RSD

novo


normal price 4,469 RSD

Total 3,879 RSD

novo


normal price 3,619 RSD

Total 2,489 RSDnormal price 7,489 RSD

Total 3,749 RSD


 

Slikarski štafelaji su dizajnirani za držanje platna i prilagođavanje istog u odnosu na vertikalni položaj umetnika. Štafelaje možemo podeliti na dve vrste, na stone i terenske, koji se uglavnom razlikuju po držaču platna i mogućnosti njegovog položaja. Štafelaj pripada slikarskom priboru koji zahtevaju većinom vrhunski stvaraoci, koji za svoje izvođenje trebaju nešto više. Pogodan stalak ne bi trebalo nedostajati ni jednom studiju.

Slikarski stalak za studio ili atelje

Ako imate četkice, palete, platna i boje, i dalje Vam nedostaje ono osnovno - slikarski stalak. Slikarski stalak - štafelaj je osnovni i sastavni deo slikarskog pribora za rad unutra ali i vani. Ukoliko želite slikati lepi pejzaž Vašeg rodnog kraja, ne možete platno držati na kolenima! Odaberite najkvalitetnije slikarske štafelaje u našoj online trgovini, i isporučićemo Vam u najkraćem roku. Uživajte raditi slike s jeftinim a kvalitetnim alatima.

Garantujemo da je naša roba istog kvaliteta a nižih cena!

 

Slikarski stalak, koji ćemo Vam dostaviti do kuće

Trebate veće količine a ne želite posećivati više prodavnica umetničke opreme kako biste imali sve informacije? Naš E-shop je tu upravo za Vas, od kuće komotno sve možete saznati bez bespotrebnog trošenja vremena. Sa samo jednim klikom slikarski štafelaj će biti isporučen do Vaše kuće. Izaberite drveni ili metalni stalak, za nižu cenu i manje utrošenog vrijemena.

Kod nas ćete imati garanciju na sve što izaberete!

Slikarski štafelaji na akciji

Zbog toga što Vas želimo zadržati što više i izdvojiti se od drugih, radimo najizraženije redovne akcije i popuste u kojima možete kupiti robu znatno povoljnije. Iskoristite naše specijalne i profesionalne ponude, bilo da se radi o štafelajima ili platnu.

Investirajte pametno!

Yzg0Mj