Introduction » Slikarska platna

Platno za slikanje

SLIKARSKA PLATNA NA RAMU

SLIKARSKO PLATNO NA RAMU ECO

PRVOKLASNO SLIKARSKO PLATNO U ROLI

PREPARIRANO PLATNO NA KARTONU

Sort by 
Manufacturer  normal price 269 RSD

Total 199 RSD

novo


normal price 649 RSD

Total 499 RSD

novo
novo
akcija


normal price 3,590 RSD

Total 3,190 RSD

novo
akcija
dostava gratis


normal price 2,529 RSD

Total 1,390 RSDnormal price 2,099 RSD

Total 1,690 RSDnormal price 1,119 RSD

Total 929 RSD
 

Umetnost počinje idejom, inspiracijomi pasiojom koja počinje da se prenosi na platno za slikanje na jedinstven način i u do sada neostvarenoj formi za svakog umetnika. Slikarsko platno tako postaje glavna podrška svakoj umetnosti kao čvrsti temelj na kojem se sve gradi. Odabir kvalitetog slikarskog platna nije ni malo jednostavan i zahteva vreme kako bi se izabrao baš onakav komad koji će podržati najviše potrebe umetnika slikara.

Pored pojedinačne ponude, nudimo i slikarska platna u pojedinačkom ili grupnom pakovanju od tri ili četiri platna za slikanje u kompletu.

Slikarska platna u praktičnim setovima

Slikarska platna su osnov za ostvarenje umetiničke vizije. Materijal i obrada dakle moraju biti najvišeg kvaliteta, kako se ne bi osujetila nastojanja umetnika za kreiranjem lepog umetničkog dela. Iz tog razloga slikarsko platno predstavlja zahtevnu investiciju u buduće remek delo. Stoga, uz zadržavanje svojstava platna koje nudimo, garantujemo najbolju cenu na tržištu. Izaberite pamučna platna za slikanje u paketima ili po komadu!

Platna za slikanje Vam dostavljamo do kuće

Romantično se vraćate slikanju ponovo i ponovo?

Platna za slikanje i mnoge druge stvari koje se danas mogu kupiti mnogo prijatnije. Izaberite ono što Vam je potrebno na miru i bez stresa, ostalo je naša briga. Kvalitetno platno za slikanje pažljivo je razvučeno na tzv blind-ram. Izaberite iz naše široke ponude impregniranih platna nešto što je u skladu s Vašim zahtevima.

Pitajte nas u vezi slikarskog platna

Ukoliko oklevate s izborom platna ili pak niste potpuno sigurni kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Rado ćemo Vam pomoć u izboru i odgovoriti na sva Vaša pitanja o ceni, karakteristikama proizvoda, dostavi i načinu plaćanja.

Obratite nam se s poverenjem!

MGM5Ym