Introduction » Tempere

Tempere boje za slikanje

Tempere su boje za slikanje napravljene od uljanih emulzija i emulgatora. Imaju osobine slične kao vodene boje a to je da se lako nanose na podlogu. Mešaju se kao i uljane boje i jednostavno se suše isparivanjem vode. Tempere boje imaju , na primer punije senke od akvarela, ne ostavljaju tragove četkica i uobičajeno zbog svojih osobina su veoma omiljeni slikarski pribor za početnike, ali i iskusne slikare.

Sort by 
Manufacturer   

Total 299 RSD

novo
normal price 4,579 RSD

Total 3,749 RSD

novo


normal price 2,999 RSD

Total 2,499 RSD

novo


normal price 2,249 RSD

Total 1,629 RSD

novo


 

Total 4,879 RSDnormal price 2,549 RSD

Total 1,279 RSD

novo


normal price 2,029 RSD

Total 1,019 RSD

novo


normal price 1,429 RSD

Total 719 RSD

novo


normal price 1,069 RSD

Total 699 RSDnormal price 219 RSD

Total 119 RSD


Tempere - slikarske boje

Tempere , ipak nisu velika investicija, ali kad se dodaju četkice za slikanje, platno za slikanje, slikarski štafelaj i ostali slikarski materijal - troškovi slikanja na platnu značajno se uvećavaju! Zbog svesti o tome sa garancijom najniže cene će Vam pomoći da uštedite.
Šta je to garancija najniže cene?
Ukoliko želite da kupite tempere ili neki drugi slikarski pribor, a ona je u nekom drugom E-shopu u Srbiji jeftinija - i naša cena će odmah pasti do cene konkurencije!

Tempere - boje za slikanje

Razlog zbog kojeg možemo da Vam ponudimo najjeftinije tempere i drugu robu jeste taj što su naše nabavne cene niže, u odnosu na cene koje bismo nudili kao klasična radnja sa slikarskim priborom. Internet kupovina je, pogodnija za Vas! Ne gubite vreme na nepotrebno lutanje od radnje do radnje gde izbor nije veliki kao kod nas i jednostavno naručite na našem E-shopu tempere boje za slikanje u miru i udobnosti Vašeg doma.

 

ODE0YzAwN2