Introduction » Slikarska platna » Slikarska platna na ramu » Laneno platno za slikanje - 20 x 100 cm


    

Laneno platno za slikanje - 20 x 100 cm

slikarska platna lan

novo

 

Availability: U Vašem domu za 5 - 7 radnih dana
Product no.: XVLPL_20x100
pon - pet: 08:00 - 16:00
Dostava GRATIS: Pri kupovini preko 6000rsd
Kvalitet platna: Lan 400g/m² - prvoklasno platno
Telefon / Viber: 066 / 804 0399
Izaberite dimenziju lanenog platna
Total:
1,289 RSD

into the basket:
  kom  

Takođe preporučujemo

Laneno slikarsko platno na ramu

 

Prvoklasno slikarsko platno napravljeno od 100 % čistog lana, dva puta premazano premazom za primiranje. Gramaža platna je 400 g/m², ima srednje-veliku strukturu (12,5 x 12,5 niti/m²) i pogodno je za sve tipove slikanja (ulje, akril akvarel i tempere).

 

Univerzalna podloga od jednog sloja prirodnog lepka i dva sloja premaza Gesso garantuje da će se na platno dobro primiti i akrilna i uljana boja. Gesso akrilna disperzija čini platno otporno na vlažnost, čini ga elastičnim i dugotrajnim.

 

Kao platno, i ram je proizvod čistih prirodnih materijala. Napravljen je od laganih, ali čvrstih letvica od smrekovog drveta iz ekoloških šuma. Ram je fino obrađen, bez čvorova i nema rizika od zabadanja trnova u prste.

 

Debljina levtica za ram je 3,5 x 2 cm. Zahvaljujući kvalitetnoj srednjoj letvici (kod većih platna je postavljena i uzdužna letvica) je visoko stabilan. Svako naše slikarsko platno u pakovanje ima i klinove od bukve

 

Sva platna su fabrički zapakovana, kako bi Vam bila dostavljena bez najmanjih oštećenja. Prvoklasni kvalitet! Nije kineska proizvodnja!

MjI3YT